CESTA K CELISTVOSTI


KRKONOŠE, Buřany, roubenka Končiny, 24. - 28. 7.: "Schody do nebe" aneb "Jak to udělat, abychom byli šťastní?" ZRUŠENO!

24.07.2019 18:00

Propojíme se s přírodou a s tím, co nás přesahuje. Vystoupíme z omezujících programů strachu, viny a připoutání, skrze něž (ne)žijeme přítomnost. Smíříme protiklady v sobě, uzdravíme vztahy (zejména ten k sobě, od něhož se ty další vztahy odvíjejí), ztišíme mysl a budeme naslouchat srdci. Staneme se mírem, radostí, soucitem, moudrostí, láskou... Jednotou.

 

Program: Konstelace, jóga, wyda, tanec, rituály, jóga smíchu, tiché i aktivní meditace, hudba, umění hrát si, mlčet, sdílet i naslouchat, procházky, koupání...

 

Ubytování na pokojích se sociálním zařízením. Strava bez masa – uvaříme si.

 

Cena včetně ubytování: 3.900 Kč. Zálohu 500 Kč pošlete do 11. 6. na účet. 2000651339/2010, v. symbol: číslo telefonu, zpráva pro příjemce: Vaše jméno. Bez zálohy v termínu je cena 4.400 Kč. Zbývající částku zaplatíte na místě. Při přihlašování napište prosím, zda a odkud pojedete autem a zda můžete někoho svézt.

 

Přihlášení dostanou více informací.

 

Těšíme se na Vás 

 

 

Hanku znám prvotně z konstelací, které vede opravdu profesionálně a přitom se srdcem na pravém místě, ale napsat doporučení mě motivoval až relaxační pobyt, kde jsem mimo konstelací zažila i ochutnávku z její další rozsáhlé duchovní práce. Musím napsat, že jsem nadšená, odpočinutá, klidná, vyrovnaná a milující. Na své cestě životem jsem potkala mnoho tzv. „průvodců k celistvosti“, ale jen u Hanky cítím, že mě skutečně upřímně, s láskou a věděním provází. Každému, kdo opravdově touží po míru a harmonii v sobě samém, mohu Hanku jen a jen doporučit. Hanko, díky a těším se na další setkání. Lucie"

—————

Zpět