CESTA K CELISTVOSTI


PARTNERSTVÍ, VNITŘNÍ ŽENA, VNITŘNÍ MUŽ - KONSTELACE

14.02.2023 18:00

Jste na sv. Valentýna sami? Nemáte partnera/partnerku? Nebo máte, ale ve vztahu nejste spokojení, cítíte se sami, bojujete, žárlíte, máte strach, nefunguje sexualita...?

Kvalita partnerství souvisí s naším vztahem k otci a matce, také s jejich vztahem a převzatými programy a osudy nejen od rodičů, ale i od dalších předků, a se všemi zkušenostmi se ženami a s muži. Máte tedy příležitost tyto programy uvidět a vystoupit z nich, a tím také předejít tomu, aby v nich pokračovaly Vaše děti.

Kvalita partnerství se odvíjí také od toho, jaký vztah máme k těmto svým "vnitřním částem" (podosobnostem) - k vnitřnímu muži, ženě a dítěti. Jinými slovy: Od vztahu k sobě se odvíjejí všechny vztahy. Když vnitřní žena a vnitřní muž dospějí a jsou v souladu - milují se, podporují a respektují, vnitřní dítě se cítí šťastné a v bezpečí. Vnitřní zvíře přestává útočit a stává se parťákem vnitřního dítěte pro radost a hru.

A ještě jedna velmi důležitá otázka, která souvisí s partnerstvím: Dokážete být sami? Umíte si užívat vlastní přítomnost?

Můžete přijít i s jiným tématem, i bez tématu. Jde o hluboký prožitek celistvosti - vše je spojeno se vším, nikdo není vinen ani vyloučen. Všichni jsme JEDNO, aneb V KAŽDÉ KAPCE JE CELÝ OCEÁN.

Pokud jdete na konstelace po prvé, přečtěte si prosím článek KONSTELACE.

Cena: 600 Kč  Sleva je možná.

Přepokládaný konec mezi 21. a 22. hodinou.

Těším se na Vás

—————

Zpět