CESTA K CELISTVOSTI


O ŽIVOTĚ, SMRTI A VZKŘÍŠENÍ - velikonoční prožitkový seminář - hluboká vnitřní proměna

24.03.2016 18:00

 

Chata Pohodička, Zadní Třebaň,  24. - 28. 3. Celé 4 dny v přírodě:-)

 

S tématem smrti a vzkříšení souvisí ODEVZDÁNÍ, ROZLOUČENÍ, UKONČENÍ, OPOUŠTĚNÍ,  ODPOUŠTĚNÍ, STRACH Z TICHA, PŘIJETÍ, SPOČINUTÍ, PRÁZDNOTA, STRACH Z NEZNÁMA, ŘÁD, CHAOS, NOVÝ ZAČÁTEK...

Odpustíme minulosti a opustíme programy strachu, viny, popírání, připoutání, zranění, tíhy..., přesvědčení, která nám brání  ŽÍT PŘÍTOMNOST v pravdě, radosti, zdraví a lásce. 

Pojďme plakat, smát se, radovat, hrát si, sdílet i naslouchat. Pojďme být tancem, hudbou, tichem, radostí, láskou… Jednotou.

Program: Práce s výše uvedenými tématy. Program se odvíjí od potřeb a energie skupiny. Nabídka: Konstelace, práce s emocemi, tělem a energií -  wyda, jóga, zpívání, hudba, tanec, aktivní i tiché meditace, rituály… Procházky (třeba na Karlštejn). 

Zahájení ve čtvrtek v 18 hodin, ukončení v pondělí odpoledne (podle dohody a možností odjezdů).

Ubytování společné na matracích. Kdo touží po soukromí, může si zajistit ubytování v místním penzionu (2 km) nebo v hotelu Grand v Řevnici (4 - 5 km).

Cena: 3 700 Kč, při zaplacení zálohy 1 000 Kč do 11. 3. se cena sniží na 3 300 Kč.  Č. účtu 2000651339/2010, v. s. Vaše telefonní číslo, zpráva pro příjemce: "Velikonoce" + Vaše jméno.

Cena nezahrnuje jídlo. Uvaříme si sami (kurz zdravého vaření), nebo pozvu kuchařku. Má někdo zájem?

Přihlaste se prosím   c o   n e j d ř í v e   na cestaksobe@seznam.cz, kam napište Vaši adresu, telefon, zda máte v autě volná místa, jestli přijedete vlakem a v kolik hodin.

Přihlášení dostanou podrobné informace.

Po celou dobu pobytu se zříkáme alkoholu a jiných omamných látek. Jde nám o bdělost a kultivaci mysli.


Těšíme se na Vás:-)

 

 

—————

Zpět